Specificatii tehnice

SPECIFICATII TEHNICE CURSURI DE MEDIU

Alege cursuri de calitate

Esenta cursurilor vine din experienta lectorilor

Cursurilor le da valoare AEVUM ECO CONSULT

CURSURI COMPLETE RAPIDE SI EFICIENTE PENTRU COMPANII CARE CRED IN DEZVOLTAREA BUSINESS-ULUI ODATA CU DEZVOLTAREA ANGAJATILOR.

AEC este  acreditata de ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări) care îndeplineşte rolul de autoritate naţională pentru calificările profesionale şi are rol consultativ pentru fundamentarea şi promovarea politicilor şi strategiilor de formare profesională a adulţilor, sa organizeze cursuri de mediu.

  • Diplomele acreditate ANC sunt recunoscute de Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării (MECI) şi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale (MMFPS).

  • Diplomele au regimul actelor de studii şi antetul MECI şi al MMFPS.

  • Aceste diplome sunt similare celor obţinute în urma finalizării studiilor în sistemul de învăţământ şi oferă posibilitatea de a profesa în domeniul în care a fost acreditat programul de formare.

  • Diplomele obtinute in urma frecventarii cursurilor acreditate ANC au forma unui CERTIFICAT DE ABSOLVIRE în care este menţionat tipul şi numărul de ore ale programului şi sunt însoţite de un SUPLIMENT DESCRIPTIV care prezintă o detaliere a competenţelor dobândite în urma programului de formare.

Certificat acreditat ANC

Se obtine in urma examenului final. Evaluarea se face de catre o comisie mixta formata din reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Calificari si Reprezentanti AEC. Certificatul ANC permite exercitarea profesiei si se depun la angajator pentru completarea dosarului de personal. supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga

Certificat EUROPASS

Reprezinta suplimentul descriptiv in care sunt mentionate competentele profesionale standardizate. Certificatul se prezinta la angajator pentru dovedirea pregatirii profesionale in acord cu standardele ocupationale in vigoare.

AFLA MAI MULTE DESPRE CURSURILE SUSTINUTE DE AEC!


Scroll to Top